آشپزی - رولت کباب

مواد لازم
فيله‌ي گوساله يك كيلوگرم
فيله‌ي مرغ 500گرم
خامه 150گرم
سويا سس 3 تا 4 قاشق سوپخوري
ادويه و نمك اندكي به دلخواه
گوجه فرنگي 500گرم
فلفل قلمي‌رنگي 3عدد
پياز بزرگ 2عدد، حلقه شده
طرز تهیه
فيله‌ي گوساله را قبضه كرده و فيله‌ي مرغ را با كوبه نازك كنيد.
ما بين سطح رويي فيله‌ي گوساله را با خامه، سس سويا، ادويه و نمك بپوشانيد.
سپس فيله‌ي مرغ را روي آن قرار داده، مجدداً مقداري خامه، نمك و ادويه روي فيله‌هاي مرغ بزنيد.
يك عدد كيسه فريزر روي فيله‌ها قرار داده و با استيك كوب به آرامي چند ضربه به آن بزنيد تا دولايه به هم بچسبند.
فيله‌ها را از طول، لوله كرده،‌در سيني گذاشته و روي آن را با كيسه فريزر ببنديد تا تغييررنگ ندهد، سپس به مدّت يك‌ساعت در يخچال قرار دهيد.
بعد از خارج كردن رولت از يخچال، به قطر يك و نيم‌سانتي‌متر برش داده و به ترتيب، يك عدد گوجه‌فرنگي متوسط، يك قطعه كباب، يك برش فلفل قلمي‌رنگي و يك حلقه پياز به سيخ بكشيد.
كباب پس از پخته شدن بايد كمي خونابه‌دار باشد و زياد خشك نشود.
خواص
اين دستور، داراي 3294كيلوكالري انرژي، 71گرم كربوهيدرات، 286گرم پروتئين، و 208گرم چربي مي‌باشد.
نکات
مي‌توانيد سويا سس و خامه را با هم مخلوط كنيد و يا هركدام را به تنهايي روي فيله‌ها بماليد.
ادويه شامل زنجبيل، جوزهندي و فلفل‌سياه مي‌باشد.
مي‌توانيد به جاي خامه، از كره‌ي شل استفاده كنيد.
فيله‌ي گوساله‌ي نازك شده را با زنجبيل، جوز هندي و فلفل‌سياه به مدّت 2ساعت بخوابانيد.
چون سويا سس شور است، در زدن نمك احتياط كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495