آشپزی - جوجه کباب یونانی با سس نعنا و پنیر

مواد لازم
مرغ بدون استخوان500 گرم، 2 سانتي خرد شده
کدو سبز يک تا 2 عدد، 2 سانتي خرد شده
پياز قرمز کوچک يک عدد، پره پره شده
روغن زيتون2 قاشق غذاخوري
آويشن خشک يک قاشق مرباخوري
سرکه قرمز 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
پنير فتا يک دوم پيمانه، خرد شده
ماست کم چرب يک چهارم پيمانه
برگ نعناي تازه يک پيمانه
طرز تهیه
در کاسه اي مرغ، کدو، پياز، روغن، آويشن خشک، 2 قاشق از سرکه، نمک و فلفل را مخلوط کرده بگذاريد حداقل 30 دقيقه و يا يک شب بماند.
سپس يکي در ميان به سيخ کشيده و در فر نوري حدود 15 دقيقه بريان کنيد.
براي درست کردن سس تمام مواد آن را در غذاساز مخلوط کرده و يک قاشق باقي مانده از سرکه را نيز به آن اضافه کنيد.
جوجه کباب را در کنار سس و برنج سرو کنيد.
نکات
در اين دستور برنج را با بادام پرک تست شده مخلوط کرده ايم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495