آشپزی - جوجه کباب سیر و رزماری

مواد لازم
آب مرغ 4پيمانه
فلفل سياه دانه اي يک قاشق غذاخوري
برگ بو يک عدد
بالاي ران مرغ 8 تکه، با پوست واستخوان
ليمو ترش 4عدد
روغن زيتون يک سوم پيمانه
جعفري تازه يک چهارم پيمانه
رزماري تازه 3 قاشق غذاخوري
سير خرد شده 3 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه يک قاشق مربا خوري
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
آب مرغ، فلفل سياه و برگ بو را در قابلمه اي ريخته وبگذاريد بجوشد.
سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده، حدود 30 دقيقه بپزد.
سپس روي دستمال آشپزخانه بگذاريد تا آب اضافه آن گرفته شود.
به کمک 2 سيخ آن ها را به سيخ بکشيد.
سپس روغن زيتون، جعفري، رزماري، سير، فلفل سياه، زنجبيل و نمک را با کره مخلوط کنيد.
قطعات مرغ را روي صفحه چدني گريل کرده و هنگام پخت از اين سس مرتب روي آن بماليد.
مي توانيد ليمو ترش ها را از وسط نصف کرده وگريل کرده و با جوجه کباب سرو کنيد.
خواص
اين دستور 15 گرم کربوهيدرات، 55 گرم پروتئين، 85 گرم چربي و 1025 کيلوکالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495