آشپزی - جوجه کباب با استخوان

مواد لازم
مرغ با استخوان300 گرم
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
پياز يک عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم کرده به ميزان لازم
طرز تهیه
مرغ با استخوان را (ترجيحاً بال وکتف)در مخلوط پياز خرد شده، روغن زيتون، زعفران، نمک و فلفل به مدت چهارم ساعت مي خوابانيم.
سپس آنها را به سيخ کشيده و روي ذغال يا شعله کباب مي کنيم.
البته بايد يادآور شد که حرارت بايد ملايم باشد تا گوشت و استخوان خوب بپزيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495