آشپزی - تاس کباب

مواد لازم
گوشت گوسفند با استخوان نيم كيلو
بادمجان متوسط 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگي 3 تا 4 عدد
سيب زميني متوسط 4 تا 5 عدد
پياز متوسط 2 عدد
ادويه نمك، فلفل، دارچين، زرد چوبه، سماق از هركدام يك قاشق چايخوري كه بايد باهم مخلوط شوند.
آب 1 تا 2 ليوان
روغن 3 تا 4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
آبغوره1 ليوان
مغز ليمو عماني مقداري
طرز تهیه
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با كمي نمك و دو ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا نيم پز شود. پيازها را پوست گرفته و حلقه حلقه كنيد.
بادمجانها را هم پوست كنده و از طول دو قسمت كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد.
گوجه فرنگي ها را نيز حلقه حلقه كنيد و سيب زميني را پوست گرفته و حلقه حلقه ببريد.( البته خيلي نازك نباشد.)
قابلمه مناسبي را انتخاب كرده و ته آن را چند حلقه پياز بچينيد، سپس به ترتيب گوشت هاي نيم پز شده را روي آن قرار داده و كمي ادويه و مغز ليمو عماني روي آن بريزيد.
بقيه پياز و بادمجانها را روي آن چيده و حلقه هاي گوجه فرنگي و سيب زميني را روي آن قرار داده و باز هم كمي ادويه و مغز ليمو عماني روي آن بريزيد و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد.
يك بشقاب روي قابلمه بگذاريد و از كنار آن آب روغن، آبغوره و آبي را كه از پختن گوشت باقيمانده در آن بريزيد و با آتش ملايم آن را بپزيد.
وقتي چند جوش زد ترشي آن را به ميل خود اندازه كنيد.
تا پايان پخت بشقاب بايد روي مواد قرار داشته باشد تا از زير و رو شدن مواد جلوگيري كند.
در صورتي كه از گوشت گوساله استفاده مي كنيد، حدود 400 گرم كافيست.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495