خدمات تلفن همراه
احکام شرعی - احکام نماز/ - لباس نمازگزار/ - شرط دوم - تطابق با فتوای آیت الله العظمی فاضل
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
815 - لباس نمازگزار ( بنابر احتياط واجب ...) باید مباح باشد. و کسی که می داند پوشیدن لباس غصبی حرام است ، اگر عمدا در لباس غصبی یا در لباسی که نخ یا دگمه یا چیزدیگر آن غصبی است نماز بخواند، ( بنابر احتياط واجب نمازش باطل است ، بايد آن نماز را با لباس غيرغصبي اعاده كند.) باید آن نماز را با لباس غیر غصبی اعاده نماید.
816 - کسی که می داند پوشیدن لباس غصبی حرام است ولی نمی داند نماز را باطل می کند، اگر عمدا با لباس غصبی نماز بخواند، ( بنابر احتياط واجب نمازش باطل است ، و بايد آن نماز را...) باید آن نماز را با لباس غیرغصبی بخواند.
817 - اگر نداند یا فراموش کند که لباس او غصبی است و با آن ، نمازبخواند، نمازش صحیح است . ولی اگر خودش آن لباس را غصب کرده باشد ( و به خاطر سهل انگاري و بي مبالاتي ، فراموش كند كه غصب كرده ، بنابراحتياط لازم نمازش باطل است .) وبعدا فراموش کرده و با آن نماز خوانده ، به احتیاط واجب باید آن نماز رااعاده کند.
818 - اگر نداند یا فراموش کند که لباس او غصبی است و در بین نماز بفهمد،چنانچه چیز دیگری عورت او را پوشانده است و می تواند فورا یا بدون اینکه موالات یعنی پی در پی بودن نماز بهم بخورد لباس غصبی را بیرون آورد، باید آن را بیرون آورد و نمازش صحیح است . و اگر چیز دیگری عورت او را نپوشانده یانمی تواند لباس غصبی را فورا بیرون آورد یا اگر بیرون آورد پی در پی بودن نماز به هم می خورد، در صورتی که به تعداد یک رکعت هم وقت داشته باشد، باید نماز رابشکند و با لباس غیر غصبی نماز بخواند. و اگر به این مقدار وقت ندارد، باید درحال نماز لباس را بیرون آورد و به دستور نماز برهنگان ، نماز را تمام نماید.
819 - اگر کسی برای حفظ جانش با لباس غصبی نماز بخواند، یا مثلا برای اینکه دزد لباس غصبی را نبرد با آن نماز بخواند، نمازش صحیح است .
820 - اگر با عین پولی که خمس یا زکات آن را نداده لباس بخرد، نماز خواندن در آن لباس باطل است . ( ولي اگر به ذمه بخرد و در موقع معامله قصدش اين باشد كه از پولي كه خمس يا زكاتش را نداده بدهد، چنانچه پول ديگري كه لازم نيست خمس آن را بدهدداشته باشد، در اين صورت اگر به ذمه بخرد و از پول غير مخمس بپردازد، نماز صحيح است ، و در غير اين صورت باطل است .) و همچنین است اگر به ذمه بخرد و درموقع معامله قصدش این باشد که از پولی که خمس یا زکاتش را نداده بدهد.
مراثی (نوحه) توسط حاج محمد باقر منصوری بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت تبیان با عنوان چیخاندا شمر او سینه یه
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمود کریمی درباره دعای افتتاح از سایت عقیق با عنوان دعای افتتاح
سخنرانی توسط مرحوم علامه جعفری درباره دین از سایت راسخون با عنوان سرنوشت
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 54 - قمر از سایت الکعبه با عنوان القمر والرحمن
مناجات توسط حاج رضا بکایی بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت شهید آوینی با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی/دوره سوم/بخش ششم
اذان توسط استاد مصطفی اسماعیل از سایت الکعبه با عنوان الاذان 2
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی مجتبی رمضانی بمناسبت جمادی الثانی درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت شهید آوینی با عنوان / مجتبی داروندارم دست مادرمه (شور،سال 95)
ترتیل توسط شیخ سعد الغامدی درباره 67 - ملک از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ملک - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان آقا بیا که وقت آمدنت دیر شد بیا
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دین از سایت راسخون با عنوان بهره وری عموم مردم از کعبه و مساله ی بعثت
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 35
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان احترام خدا برای عروسی! -کلیپ تصویری
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 170,516,070