خدمات تلفن همراه
احکام شرعی - احکام روزه/ - چیزهایی که روزه را باطل میکند/ - قی کردن - تطابق با فتوای آیت الله العظمی مکارم
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1646 - هرگاه روزه دار عمدا قی کند - اگر چه به واسطه مرض و مانند آن ناچارباشد - روزه اش باطل می شود، ولی اگر سهوا یا بی اختیار قی کند، اشکال ندارد.
1647 - اگر در شب چیزی بخورد که می داند به واسطه خوردن آن در روز بی اختیار قی می کند، ( احتياط مستحب ...) احتیاط واجب آن است که روزه آن روز را قضا نماید.
1648 - اگر روزه دار بتواند از قی کردن خودداری کند، چنانچه برای او ضرر و مشقت نداشته باشد، ( بهتر آن است كه خودداري نمايد.) باید خودداری نماید.
1649 - اگر مگس در گلوی روزه دار برود، ( چنانچه ممكن باشد، بايد آن را بيرون آورد و روزه او باطل نمي شود، ولي اگر بداند كه به واسطه بيرون آوردن آن قي مي كند، واجب نيست بيرون آورد و روزه او صحيح است .) چنانچه به قدری پایین رود که به فرو بردن آن خوردن نمی گویند، لازم نیست آن را بیرون آورد و روزه او صحیح است ، واگر به این مقدار پایین نرود، باید آن را بیرون آورد، اگرچه موجب شود که قی کند و روزه اش باطل شود، و چنانچه فرو برد روزه اش باطل می شود، و بنابراحتیاط واجب باید کفاره جمع بدهد.
1650 - ( اگر خرده هاي غذا بي اختيار در گلوي روزه دار برود، چنانچه به قدري پايين برود كه نمي توان آن را بيرون آورد، روزه اش صحيح است ، و اگر بتواند آن را بيرون آورد، بايد چنين كند و بيرون آوردنش ضرري براي روزه ندارد، بلكه اگر در اين حال فرو برد، روزه اش باطل است .) اگر سهوا چیزی را فرو ببرد و پیش از رسیدن به شکم یادش بیاید که روزه است ، چنانچه به قدری پایین رفته باشد که اگر آن را داخل شکم کند خوردن نمی گویند، لازم نیست آن را بیرون آورد و روزه او صحیح است .
1651 - اگر یقین داشته باشد که به واسطه آروغ زدن چیزی از گلو بیرون می آید، ( كه به آن قي كردن مي گويند، نبايد عمدا آروغ بزند...)نباید عمدا آروغ بزند، ولی اگر یقین نداشته باشد اشکال ندارد.
1652 - اگر آروزغ بزند و بدون اختیار چیزی در گلو یا دهانش بیاید آن را بیرون بریزد، و اگر بی اختیار فرو رود، روزه اش صحیح است .
ادعیه (دعاخوانی) درباره دعای عرفه از سایت پی سی دانلود با عنوان دعای عرفه با صدای مهدی صدقی - زمان: ۰۱:۱۶:۰۶ - ۱۰.۸ مگابایت
مراثی (نوحه) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت علی اکبر ع از سایت شهید آوینی با عنوان شب هشتم محرم
سخنرانی توسط مرحوم علامه جعفری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضرورت خودسازی والی از نظر علی علیه السلام
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 28 - قصص از سایت الکعبه با عنوان القصص 5
مناجات توسط حاج سلیم موذن زاده درباره راز و نیاز با خدا از سایت شهید آوینی با عنوان ای بنده محروم و گنه کار بیا
اذان توسط مرحوم استاد محمد آقاتی از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمدرضا طاهری درباره حضرت زینب س از سایت عقیق با عنوان مدح | نشستم دیده را دریا کنم دل گفت یا زینب
ترتیل توسط استاد ابراهیم الاخضر درباره 110 - نصر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نصر - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 59 تا 60
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجاثیه
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان ارزش پدر بودن
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 170,533,866